Μεγάλες μάχες για την είσοδο στα πλέι οφ του Champions league!

Ημέρα με Ελληνικό-Κυπριακό ενδιαφέρον η σημερινή του champions league καθώς ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΠΟΕΛ, παίζουν τους επαναληπτικούς τους για μια θέση στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα της Τρίτης σαφώς και έχει ποδοσφαιρικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον λόγω των αγώνων που γίνονται σήμερα για τα προκριματικά του champions league αλλά και 3 αγώνων για το Europa.

Από εκεί και πέρα έχουμε ένα πραγματικά μεγάλο κουπόνι μιας και η National Αγγλίας έχει εμβόλιμη αγωνιστική σήμερα ενώ έχουμε και πάρα πολλά παιχνίδια κυπέλλου σε Αγγλία και Γαλλία.

Με δύο λόγια επιλογές για παιχνίδι υπάρχουν σήμερα και την προσπάθεια μας θα την κάνουμε ελπίζοντας για το καλύτερο και σύμφωνα πάντα με την εποχή που βρισκόμαστε διότι θα το ξαναπώ μπορεί να παίζει champions league, μπορεί να παίζει ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός αλλά είμαστε βαθιά μέσα στο καλοκαίρι και οι περισσότεροι βρισκόμαστε σε διακοπές.

Βέβαια όταν παίζουμε και ποντάρουμε τα χρήματα μας οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί και να παίζουμε πάντα για το κέρδος ακόμα και το καλοκαίρι... Διαφορετικά καλύτερα να κάνετε αποχή για λίγες μέρες και δεν σας κρύβω ότι εγώ ανήκω σε αυτή την κατηγορία περισσότερο για να ξεκουραστώ και να ξεφύγω από το καθημερινό betting έστω και για δέκα ημέρες.

Να σας υπενθυμίσω ότι λόγω της περιόδου(καλοκαίρι-Αύγουστος) όπου οι περισσότεροι απουσιάζουν σε διακοπές, οι αναλύσεις των αγώνων και η επεξήγηση των επιλογών μου στα προγνωστικά μου δεν ενημερώνονται για να "ανεβαίνουν" γρηγορότερα οι προτάσεις.

Αυτά από εμένα για σήμερα… Καλές επιλογές εύχομαι σε όλους και αποτέλεσματα πρόκρισης στις ομάδες μας.

Καλή συνέχεια

D STAMP

Stoiximan extra sports skin L

Stoiximan extra sports skin R