Στην Serie Α Βραζιλίας το ενδιαφέρον μας σήμερα.

Ταμείο με 12+ απόδοση από την Accumulator με γκολ Αγγλίας χθες… Τετάρτη σήμερα με πρόγραμμα που περιλαμβάνει παιχνίδια εκτός Ευρώπης κυρίως μιας και από αύριο ξεκινούν τα προκριματικά εθνικών ομάδων για το euro 2020.

Μας ξέφυγε όμως χθες και η άλλη 4άδα με τα Γκολ στο "για ένα γκολ"... Βασικά πίστευα ότι θα μπει άλλο ένα γκολ στο Μάνσφιλντ-Κρου και δεν την έκανα cash out... Την ώρα που έβαλε το γκολ η Άκριγκτον και περίμενα μόνο αυτό το παιχνίδι, έδινε 5 φορές τα λεφτά μας πίσω από 9.65 που έδινε η πρόταση... :-(

Το πρόγραμμα σήμερα εκτός από το φιλικό Γερμανία-Αργεντινή και ένα παιχνίδι της National league Αγγλίας δεν έχει κάτι ενδιαφέρον σε ότι έχει να κάνει με την ζώνη της Ευρώπης.

Από εκεί και πέρα το ενδιαφέρον μας κάτω από προϋποθέσεις, μπορεί να το τραβήξει το πρωτάθλημα της Α Βραζιλίας κυρίως, αλλά και αυτά από την Ουρουγουάη και την Κολομβία.

Οι «προϋποθέσεις» που αναφέρω πιο πάνω είναι το να έχουμε ασχοληθεί με αυτά τα πρωταθλήματα ή έστω να μπορούμε να «διαβάζουμε» στατιστικά και ρεπορτάζ πρωταθλημάτων μιας και αρκετές ομάδες θα έχουν απουσίες διεθνών.

Όσοι «δεν κατέχουν» ή δεν έχουν χρόνο να «μελετήσουν» για τα πρωταθλήματα αυτά, θεωρώ πως και το Νο Bet μια χαρά στοιχηματική πράξη θα είναι για σήμερα, εκτός και αν θέλουν να ακολουθήσουν Diavolako… ;-)

Εγώ η αλήθεια είναι πως όταν έχω καθημερινά ένα σωρό παιχνίδια να ασχοληθώ από τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, δεν δίνω μεγάλη σημασία στα πρωταθλήματα της Ν. Αμερικής… Σήμερα όμως και μια μέρα μετά από ταμείο, γνωρίζετε πως πάντα παίζω κάτι έστω και για να έχω να περιμένω κάτι, καθώς τα γούρια μου δεν τα χαλάω.

Eλπίζω και εύχομαι να επιλέξω σωστά στις περισσότερες των περιπτώσεων που θα βάλω στο παιχνίδι μου ώστε να πάρουμε τις επιστροφές που πάντα γι αυτές παίζουμε από την στιγμή που ποντάρουμε τα χρήματα μας.

Για το τι με οδηγεί σε κάθε μου επιλογή μπορείτε να το δείτε με κλικ πάνω σε κάθε παιχνίδι των προτάσεων μου. 

Το αναφέρω συνεχώς αλλά… Μην ξεχνάτε ότι οι προτάσεις του diavolakos.net έχουν αλλάξει ως σκεπτικό-παρουσίαση και αυτό συνέβη διότι θέλουμε να καλύψουμε τα γούστα όλων των φίλων μας... Δηλαδή... Κάθε πρόταση μας αντιπροσωπεύει συγκεκριμένα "προφίλ παικτών" και "τρόπο παιχνιδιού"... Γι' αυτό και βλέπετε μεγαλύτερη ποσότητα σε προτάσεις...!!!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ... Από την στιγμή που παίζετε στοίχημα ή καζίνο και ενημερώνεστε από το site αυτό, η στήριξή σας με εγγραφές σε στοιχηματικές για το παιχνίδι σας μέσα από τα διαφημιστικά banners του diavolakos.net μας βοηθούν ώστε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι προσθέτοντας-προσφέροντας σας "καλούδια" που χρειάζεστε για το παιχνίδι σας.

Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

D STAMP


 Διαβάστε ακόμα

Stoiximan.gr

Stoiximan.gr

"Κορυφαία εμπειρία"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Bwin.gr

Bwin.gr

"Καλώς ήρθες στα μεγάλα παιχνίδια"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Sportingbet.gr

Sportingbet.gr

"Όχι τυχαία επιλογή"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Interwetten.gr

Interwetten.gr

"Betting is our sport"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Vistabet.gr

Vistabet.gr

"Όλα παίζονται εδώ"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Betshop.gr

Betshop.gr

"Εδώ είναι το παιχνίδι"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Novibet.gr

Novibet.gr

"100% δίπλα στον παίκτη"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Στοιχηματικές

Stoiximan NewTVCSkin L

Stoiximan NewTVCSkin R