FAQ
Αγαπητοί φίλοι και συνοδοιπόροι γεια και χαρά σας.

Δημιούργησα αυτή την "page" στο diavolakos.gr ώστε να αποφεύγουμε ορισμένα συνηθισμένα ερωτήματα που λαμβάνω συχνά-πυκνά, τα οποία σας δημιουργούνται μέσα στην σαιζόν με μοναδικό σκοπό την ενημέρωση σας και την αποφυγή αποστολή mails και μεγάλων κειμένων για επεξηγήσεις στο καθημερινό μου editorial όπως έκανα συχνά έως τώρα.

Οι Ερωτήσεις -Απαντήσεις θα εμπλουτίζονται μέσα στην σαιζόν ανάλογα με τις απορίες σας και τις ερωτήσεις σας που θεωρώ ότι χρειάζονται απάντηση.

Πότε αρχίζει και πότε τελειώνει η σαιζόν και κλείνει η μπάνκα?
Η σαιζόν ξεκινάει στις 11/9/2015 και ολοκληρώνεται το βράδυ του Ιουλίου μετά την λήξη του μεγάλου τελικού του Euro 2016 στην Γαλλία.
ΟΚ... Η ερώτηση που έχει σπάσει ρεκόρ... "Ποιός είναι ο Diavolakos"...!!!
Δεν νομίζω πως έχει κάποια σημασία...Κάποιοι αναγνώστες με γνωρίζουν... Και κάποιοι άλλοι όχι... Δηλαδή εν' ολίγης μην νομίζετε πως είναι και κανένα επτασφράγιστο μυστικό.
Ο diavolakos είναι δημοσιογράφος?
ΟΧΙ
Ο Diavolakos έχει ασχοληθεί ενεργά με το ποδόσφαιρο?
Ναι, παίζοντας ποδόσφαιρο επαγγελματικά στα πρωταθλήματα Κύπρου-Ελλάδας.

Για να μην ψάχνετε και ρωτάτε ποιος κλπ κλπ... Όχι, δεν ήμουν από τους γνωστούς πρωτοκλασάτους και αδρά αμειβόμενους, αλλά ήμουν πάντα σε ομάδες που έκαναν πρωταθλητισμό και με αρκετές ανόδους κατηγοριών στο βιογραφικό μου... Επαγγελματίες είναι πχ και αυτοί που παίζουν Β' και Γ' κατηγορία.

Βετεράνος εδώ και 15 χρόνια πλέον και χωρίς επαφή με το αντικείμενο έστω και για 5Χ5.
Πόσα χρόνια ασχολείσαι με το στοίχημα?
Πολύ πριν έρθει στην Ελλάδα... Η Κύπρος πχ είναι χρόνια μπροστά σε αυτό τον τομέα. 

Επίσης ποτέ δεν έπαιζα Ελληνικό η Κυπριακό ποδόσφαιρο διότι έχουν "περίεργη" συμπεριφορά... 

Πέρυσι κάτι προσπάθησα, αλλά θα το σκεφτώ πολύ αν το ξανακάνω μετά τα τελευταία γνωστά γεγονότα που ήταν πάνω-κάτω γνωστά βέβαια...
Παίζεις στοίχημα και αυτά που προτείνεις τα παίζεις σε προσωπικό επίπεδο?
Παίζω καθημερινά εκτός από την περίοδο των διακοπών μου. Εδώ και χρόνια έχω αποδείξει με αναρτήσεις δελτίων μου στο diavolakos.net πως "είμαι ένας από εσάς".

Άποψή μου επίσης είναι ότι δεν θα μπορούσε να γίνετε και αλλιώς. Όπως έχω πει, "ματώνω" όταν "ματώνετε" όσοι από εσάς ακολουθείτε ατόφιες τις προτάσεις μου.
Είναι ασφαλές το παιχνίδι μας μέσα από τον λογαριασμό που ανοίξαμε από τα banners διαφήμισης των εταιριών που υπάρχουν στο diavolakos.gr
Απόλυτα ασφαλές είναι το παιχνίδι σας καθώς οι εταιρίες που διαφημίζω είναι οικονομικοί κολοσσοί άσχετα με την ετικέτα του "παράνομου" που έξυπνα τους είχαν κωλύσει κάποτε οι "πράκτορες" για να δημιουργήσουν ενοχές σε αυτούς που έπαιζαν .

Όσοι μάλιστα έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα-κώλημα με κάποια από τις εταιρίες έχω τις γνωριμίες και την δυνατότητα μεσολάβησης για την άμεση εύρεση λύσης με βασική προϋπόθεση ότι θα έχετε ανοίξει τον λογαριασμό σας μέσα από δικό μου banner. (Λογικό νομίζω να μην τρέχω εις όφελος και αδυναμίας άλλων).
Σε ποια εταιρία από αυτές που διαφημίζεις να ανοίξω λογαριασμό?
Αυτό είναι κάτι που δεν θα πάρετε ποτέ απάντηση από εμένα όσο και αν επιμένετε ορισμένοι, διότι είναι εντελώς αντιεπαγγελματικό και αντίθετο στους κανόνες δεοντολογίας που πρέπει να έχει μια συνεργασία. Αν σας καλύπτει πάντως εγώ έχω σε όλες και όπου βλέπω καλύτερη απόδοση σε μια πρόταση που στήνω... Εκεί την παίζω.
Συχνή αναφορά σε mails σας μετά από αποτυχημένη ημέρα... "Μας έστησαν και μας τα πήραν οι Bookιδες".
Μεγάλη κουβέντα... Έχω εντελώς αντίθετη άποψη και την έχω εκφράσει πολλές φορές με αναφορές μου στα editorial μου εδώ και χρόνια... Οι εταιρίες είναι αυτές που πληρώνουν συνήθως αυτούς που "στήνουν" παιχνίδια... Οι εταιρίες δεν έχουν ανάγκη να κάνουν κάτι τέτοιο διότι κερδίζουν ήδη πριν καν παίξουμε εμείς λόγω της γκανιότας.

Αν έχετε γνώση περί αποκαλύψεων "στημένων" παγκοσμίως, οι εταιρίες πλήρωναν αδρά αυτούς που έστηναν παιχνίδια και που φυσικά μετέπειτα αποδεικνύονταν πως οι εμπλεκόμενοι ενεργούσαν αποκλειστικά για ιδίων όφελος... Ούτε καν για τις ομάδες που αντιπροσώπευαν σε πολλές περιπτώσεις.

Φυσικά όλο και κάποιο "λαμόγιο" θα υπάρχει μέσα στις εταιρίες, αλλά που να είστε σίγουροι ότι θα ενεργεί για την τσέπη του...!!!

Πάντως για να τα λέμε όλα... Αντίπαλος του παίκτη είναι ο book και μην το ξεχνάτε ποτέ...
"Μπάνκα" γενικώς...!!!
Ο εφιάλτης "ορισμένων" εδώ και χρόνια... Ένα γεγονός που με έχει φέρει πρώτο στην καρδιά σας και μεταξύ των ..."καλών tipsters" στο ιντερνετικό κοινό, λόγω στο ότι εδώ και χρόνια ξεγυμνώνομαι εντελώς μπροστά σας τολμώντας και αδιαφορώντας για τους "περίεργους" αφού νιώθω σίγουρος για τον εαυτό μου και το παιχνίδι μου...

Στο φινάλε εγώ αφήνω και βλέπετε όλο το παιχνίδι μου, ολόκληρη σαιζόν... Όχι σας άλλους συναδέλφους που "τσουβαλιάζουν" 15 παιχνίδια χύμα χωρίς συγκεκριμένη πρόταση...!!!

Καθρέφτης και όλα μπροστά σας...Ειδικά φέτος που έχω προσθέσει ένα σωρό στατιστικά όσο αφορά το παιχνίδι μου.
Λάθος στην μπάνκα.
ΟΚ... Τεχνικό σκάλωμα μπορεί και να φάει... Εκ των προτέρων σας λέω ότι πάντα ήταν-είναι-και θα είναι σωστή, αφού εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να πειράξω την μπάνκα με τόσους χιλιάδες αναγνωστών καθημερινά μέσα στο site... 

Να γίνω ρεζίλι μπροστά στον κόσμο μου ΑΠΟ & ΚΛΕΙΕΤΑΙ

Όσο καχύποπτος και να είναι κάποιος σας δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν μπορώ "να βάλω χέρι"... Είναι όλα αυτοματοποιημένα... Ανέβασα την πρόταση και άρχισε ένα παιχνίδι από αυτή... Τέλος η ιστορία...!!!

Όσοι κάνετε διάφορους υπολογισμούς και μου λέτε διάφορα "περίεργα" σας λέω εκ των προτέρων ότι έχετε κάνει λάθος... Απλά μαθηματικά είναι... Μην εκτίθεστε χωρίς λόγο... Γελάω...
Γιατί οι αποδόσεις που παίζεις είναι μερικές φορές διαφορετικές από αυτές που βρίσκουμε εμείς στις εταιρίες?
Κύριοι... Το site είναι "επαγγελματικό" θα μπορούσα να πω... Θα πρέπει να είναι κάποιος πολλά χρόνια πίσω από άποψη τεχνολογίας, αν νομίζει ότι κάθομαι και γράφω ένα σωρό ομάδες και αποδόσεις με το χέρι.

Τα πάντα είναι αυτοματοποιημένα στο site αυτό και πρέπει να το καταλάβετε...

Η διαδικασία είναι η εξής... Με κάθε εταιρία που συνεργάζομαι είμαστε συνδεδεμένοι μέσω ενός xml feed το οποίο παίρνει ότι αποδόσεις έχει κάθε εταιρία. Άλλες εταιρίες ενημερώνουν αυτό το feed και παίρνουμε αυτόματα τις νέες αποδόσεις σε περίπτωση που πάρουν "πολύ παιχνίδι" κάποιοι αγώνες και διαφοροποιούν τις αποδόσεις τους, και κάποιες άλλες όχι.

Ουσιαστικά λοιπόν θεωρήστε πως σε κάποια παιχνίδια των επιλογών μου η τιμή που βλέπετε είναι η αρχική απόδοση της εταιρίας όταν αυτή ανέβασε τις αποδόσεις στο site της.

Sorry αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι... Στο φινάλε 10 με 20 μονάδες πάνω ή κάτω μια κερδισμένη πρόταση τι σημασία έχει...? Αν παίξεις δηλαδή την πρόταση μου και κερδίσεις 1000 σε νοιάζει γιατί η δική μου μπάνκα θα λέει ότι κέρδισα 1100?

"Δεν νομίζω Τάκη"... Σωστά...???

Άρα εκ΄ των προτέρων καταλαβαίνω ποιος μου στέλνει mail εκ\' του πονηρού, σκεπτόμενος μόνο του τι παρουσιάζω στην μπάνκα μου... Άρα δεν είναι παίκτης και συμπαίκτης μας, αλλά... "Ανταγωνιστής"... Οπότε... Καταλαβαίνετε...Στον καιάδα...!!!
Κάποιοι σε αντιγράφουν...!!!
Ειλικρινά σας λέω ότι είναι λίγο ενοχλητικό να πληρώνεις τα πάντα και να έρχεται ο ξύπνιος να γίνεται τσάμπα μάγκας εις βάρος σου, αλλά ουσιαστικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου. 

Ο καθένας με τον κόσμο του στο φινάλε...Μπορεί όποιος θέλει να μου πει απλά ότι "θέλω αυτό και αυτό". 

Θα του δώσω το ΟΚ αν κρίνω ότι είναι σοβαρή η προσπάθεια που κάνει, και θα του πω και καλή επιτυχία από πάνω βάζοντας τον και στα φιλικά προς εμένα sites.
Γιατί δεν παίζεις σε μικρές αποδόσεις φαβορί, αλλά συνήθως πάνω από 1.80?
Δεν μου αρέσουν τα "εύκολα"...!!! Γενικότερα δεν είμαι του "τοκογλυφικού παιχνιδιού", και δεν μπορώ να φανταστώ την περίπτωση ότι θα ρισκάρω πχ 500 ευρώ σε ένα "μονό" παιχνίδι με απόδοση του 1.20 για να πάρω κέρδος 100 ευρώ... 

Θέλω όταν κερδίζω η τσέπη μου να αισθάνεται το κέρδος μου... Χωρίς ρίσκο και αν δεν ακολουθείς το ένστικτο σου δεν πετυχαίνεις τίποτα ούτε στο στοίχημα ούτε γενικότερα.
Παρακολουθείς άλλους tipsters? Ενημερώνεσαι από Ελληνικά sites?
Μόνο τους γνωστούς μου που ορισμένοι είναι και πολύ γνωστοί tipster στο ευρύ κοινό, αλλά αφού πρώτα έχω ανεβάσει τις δικές μου προτάσεις.Ενημερώνομαι συνήθως από sites του εξωτερικού αλλά και από τα site που έχουν δύο ευρείας κυκλοφορίας στοιχηματικές εφημερίδες που τυχαίνει να είναι και φίλοι μου οι εκδότες τους.

Διαφωνώ με ένα λάθος κατά την δική μου άποψη που κάνουν και τα sites και οι εφημερίδες. Που στις ειδήσεις και στα ρεπορτάζ των ομάδων υπάρχουν εκτιμήσεις για κάθε παιχνίδι που αναλύουν στο τέλος. Έπρεπε να είναι εντελώς ενημερωτικό και ειδησεογραφικό το κομμάτι αυτό και την απόφαση της επιλογής σημείου να είναι καθαρά του αναγνώστη ανάλογα με το τι διαβάζει και ανάλογα φυσικά με το ένστικτό του.

Άλλο tipster... Άλλο δημοσιογράφος που καλύπτει τα ρεπορτάζ των πρωταθλημάτων.

Κάποιος που μελετάει επί πληρωμή ένα πρωτάθλημα για να μεταφέρει απουσίες η δηλώσεις των πρωταγωνιστών δεν σημαίνει ότι ξέρει και από στοίχημα, διότι δεν περιμένω να μου πει αν είναι σε φόρμα η όχι κάποια ομάδα, αφού έχω τα πινακάκια μου που κάνουν μια χαρά δουλειά και ξέρω να κρίνω...!!!
Γιατί δεν γράφεις σε εφημερίδα με τόσο κόσμο που κουβαλάς?
Το έχω δοκιμάσει... Δεν ήταν άσχημη εμπειρία αλλά το έκανα εντελώς φιλικά και δοκιμαστικά θα έλεγα. 

Όταν όμως έπρεπε να δώσω εκτιμήσεις από την Τετάρτη για το Π/Σ/Κ και Κυριακή απόγευμα για το μεσοβδόμαδο πρόγραμμα(έτσι γίνεται στις εφημερίδες για να ξέρετε), ουσιαστικά χωρίς πληροφόρηση όπως καταλαβαίνετε, το θεώρησα εντελώς ανούσιο και καθόλου εποικοδομητικό για όσους με διάβαζαν.

Εδώ περιμένουμε μία ώρα πριν τον αγώνα να μάθουμε ενδεκάδες για να δούμε τι θα παίξουμε, είναι δυνατόν να ξέρω τι θα παίξω και τι θα προτείνω από την Πέμπτη για το Σάββατο ή την Κυριακή?
Πολλές φορές "ξεμπροστιάζεις τους περίεργους" που σου λένε τα δικά τους για τους δικούς τους λόγους... "Γράψτους" και μην ασχολείσαι καν μαζί τους διότι ενοχλεί εμάς που μας ενδιαφέρει το στοίχημα και μόνο αυτό...!!!
Κάθε χρόνο γίνομαι μεγαλύτερος αλλά και σοφότερος... 

Θα έχετε προσέξει ότι πλέον έχουν εκλείψει τέτοιες αναφορές...
Η νέα version του diavolakos.gr δείχνει μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια με πλήρης ύλη και όμορφη-πρωτοπωριακή εμφάνιση...!!!
Η νέα ver. έγινε σύμφωνα με ότι ζητήσατε εσείς μέσα στην σαιζόν, και σύμφωνα με το τι χρειάζομαι εγώ για την καθημερινή μου μελέτη.... 

Είναι λογικό αλλά και επιβεβλημένο θα έλεγα να ακολουθούμε την τεχνολογία που εξελίσσεται έστω και αν χρειάζεται μεγάλο κόστος.

Γενικότερα νομίζω χωρίς αμφιβολία πως στο νέο diavolakos.net και μέσα από ένα πολύ όμορφο και φιλικό προς τον χρήση περιβάλλον, υπάρχει ότι χρειάζεται να ξέρει κάποιος για να παίξει στοίχημα.

Στο 2016 πλέον και το στοίχημα εξελίσσεται... Φρόντισα να προσθέσω όλα αυτά που χρειάζεται ένα καλός παίκτης για το παιχνίδι του.
Βάλε στις προτάσεις σου μια εκτίμηση που να περιέχει αγώνες σε σύστημα ώστε όσο γίνετε "να γλυτώνουμε ήττες" απ το καταραμένο "για ένα" των παικτών, αλλά αν είναι δυνατόν να μπουν και άλλες επιλογές στις προτάσεις σου όπως G/G, σύνολο τερμάτων, U/O 3.5..
Στους υπολογιστές, όπως μου λέει συχνά "ο αρχιμάστορας" μου, όλα είναι θέμα μαθηματικών και μέσω εξισώσεων όλα γίνονται... Οι επιλογές που ζητήσατε ήδη είναι στον αέρα και διαθέσιμες...!!!
Πως λειτουργεί και πως υπολογίζετε η πρόταση του συστήματος?
Θα ρωτήσω τον Μάστορα και θα σας πω... Βασικά πάντως το σύστημα είναι με την λογική της 365.
Βλέπουμε πως επιτέλους μπήκε απευθείας επικοινωνία (Live chat). Πως θα λειτουργεί?
Θα έχει καταλάβει και ο τελευταίος παίκτης που ασχολείται με το παιχνίδι αυτό ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει στο χώρο του στοιχήματος και γι αυτό προτείνω  να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που για μας τους παίκτες δεν είναι άλλο από τα όσα περισσότερα ταμεία μπουν στις τσέπες μας.

Η ανταλλαγή απόψεων ποτέ δεν έβλαψε κανέναν… Γι αυτό ανοίγω ξανά το chat ώστε να τα λέμε καθημερινά και για να έχουμε αυτή την αμεσότητα που πάντα διακρίνει εμάς τους φίλους του diavolakos.net.

Θα παρακαλούσα βέβαια για να μείνει ανοικτό, να είστε ευπρεπείς απέναντι στους συνομιλητές και συνοδοιπόρους σας και να μην περιμένετε αποκλειστικά την δική μου παρουσία σε αυτό για να μιλήσετε η να παρευρεθείτε… 

Έχουμε πει… Δεν είναι αυτή η κύρια εργασιακή ενασχόληση μου, αλλά το μεγάλο πάθος και μεράκι μου. 

Θα προσπαθώ πάντως να «υποστηρίζω» όσο μπορώ το chat διότι αν κρίνω από την περσινή χρονιά, σε αυτό έδωσαν την παρουσία καλοί παίκτες και ψαγμένοι μπορώ με σιγουριά να πω… Οπότε η ανταλλαγή απόψεων θα μας ωφελήσει όλους.
O διαγωνισμός του betleague.gr είναι δικό σου site?
Ναι και είναι αφιερωμένο σε εσάς... Είναι ένας τρόπος που σκέφτηκα για να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με έχετε κάνει μέρος της καθημερινής σας ενασχόλησης μέσω του στοιχήματος, στηρίζοντας με όλα αυτά τα χρόνια.

Μόλις βρω χορηγό(δεν μπορώ να καλύψω μόνος μου τον διαγωνισμό) θα σας ενημερώσω για την σαιζόν 2015-2016.
Ποια site είναι δικά σου και λαμβάνεις ενεργό μέρος σε αυτά?
Λαμβάνω μέρος και μάλιστα είμαι ο διαχειριστής και κυρίως υπεύθυνος στο στήσιμο των βασικών προτάσεων τους στα πιο κάτω sites ...

www.diavolakos.gr - www.betexpress.gr - www.bethelp.gr - www.betleague.gr

Τα οποία είναι μεν δικής μου ιδέας αλλά νομικά υπεύθυνη είναι η εταιρία Feramta Business LTD - Member of  "FB Group" - London UK.
 
Stoiximan
Στοίχημα - Casino - Poker
Goalbet
Στοίχημα - Casino - Poker - Games
Magicbet
Στοίχημα - Live Στοίχημα - Καζίνο
Interwetten
Στοίχημα - Ζωντανό στοίχημα - Καζίνο
Sportingbet
Στοίχημα - Casino - Poker - Games
Mybet
Στοίχημα - Casino - Poker - Games
Betshop
Στοίχημα - Live Casino
Vistabet
Στοίχημα - Casino - Poker - Games
BONUSΤΖΙΡΟΙ - ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ALERTS!

Poker games

Το Πόκερ είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα στο internet παιχνίδια με τράπουλα ανα τον κόσμο.